гр. София, Център

72 кв.м

частен

работен с изпълнение

С клиентите ни от ул. Люлин планина 12  ни запознаха нашите приятели от Хекатон Хоумс. Първата ни среща беше изпълнена с много въпроси и предложения.
Апартаментът е предвиден за краткосрочно отдаване под наем. Състои се от две спални, тъмен вестибюл, кухня, баня, тоалетна и коридор.

След като обединихме едната спалня с вестибюла, се отвори голямо пространство, в което организирахме дневна и кухня. Банята и тоалетната вече са едно цяло. Така пространствата вече са по-светли и просторни. Заложили сме на светлите тонове и цветни акценти, както и на запазване на автентичните настилки – паркет и мозайка.

Поради кратките срокове, състоянието на апартамента и атмосферните условия в началото на есента, решихме да използваме експериментален подход за изпълнение. Той се състои в преплитане на проектантския процес и строително-монтажните работи. Още по време на идейната фаза майсторите вече сваляха, къртиха и извозваха всичко излишно. Така спестихме от 3 до 5 седмици на нашите клиенти.

Ние приключихме с работната фаза, вече всичко е избрано и бюджетирано, а Хекатон Хоумс поставят електроинсталация, зидат нови стени и подготвят апартамента за мазилки и шпакловки. Надяваме се да продължаваме със същото темпо до края. Ще ви държим в течение. Разбира се нямаше да успеем да съчетаем процесите по този начин без бързината и решителността на нашите клиенти. Очаквайте скоро снимки от реализация на проекта!